Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 18 - 05 - 2012

Premier League ar putea fi din sezonul viitor primul campionat puternic din lume care decide să introducă tehnologia pentru linia porţii, ce ar urma să arate dacă mingea a trecut sau nu cu întreaga circumferinţă, a anunţat directorul executiv al forului, Richard Scudamore.

Federaţia Engleză de Fotbal efectuează deja teste pentru a afla cât de viabil este sistemul, însă o decizie va fi luată abia în luna iulie de către International Board, organismul care stabileşte regulie jocului, potrivit telegraph.co.uk.

Având în vedere că o eventuală decizie favorabilă va fi luată în luna iulie, ar fi aproape imposibil pentru echipele din Premier League să-şi instaleze sistemul înainte de începutul sezonului, care va avea loc în luna august.

Totuşi, Scudamore s-a arătat în favoarea introducerii tehnologiei de la jumătatea sezonului.

Primele teste „live” ale tehnologiei vor avea loc în această seară la finala Cupei Hampshire ce se va disputa pe stadionul St. Mary din Southampton între AFC Totton şi Eastleigh FC. Sistemul folosit va fi asemănător „hawk-eye”-ului din tenis.

În Danemarca, un sistem asemănător va fi folosit, duminică, la partida dintre Silkeborg IF şi SonderjyskE, dar şi trei zile mai târziu în meciul FC Nordsjelland -AC Horsens.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.