Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Torres : E timpul sa stralucim

Torres : E timpul sa stralucim

Fernando Torres spune  ca  este pregatit pentru meciurile care urmeaza dupa pauza pe care a avut-o in aceste 2 saptamani.

Atacantul, va juca ca o masca pentru o perioada. El nu a fost convocat la natioanala Spaniei si a avut prima pauza din acest sezon.

„M-am relaxat in aceasta mini vacanta, dar toata lumea vrea sa joace la natioanala si sa nu aiba timp la dispozitie. A fost o pauza buna pentru mine, m-am relaxat alaturi de familie si-am avut parte de odihna. Acum sunt gata pentru noile provocari.”

Asta inseamna Southampton in aceasta dupa-amiaza, Manchester United luni, Rubin Kazan joi si Sunderland duminica.

„Programul este complet nebunesc, nu pot sa inteleg cum in Anglia incepe campionatul cel mai devreme, dar terminam doar cu o saptamana mai devreme ca in celelalte campionate. Nu facem pauza de Craciun si jucam meciuri din 3 in 3 zile.”

„Stim ca trebuie sa folosim toti jucatorii pentru ca avem multe meciuri. Toata lumea trebuie sa fie pregatita si mai stim ca trebuie sa fim uniti daca vrem sa castigam toate meciurile. Nu avem timp sa ne gandim ca putem castiga 10 puncte din 15, nu, trebuie sa castigam toate meciurile, la fel si in competitiile eliminatoare.”

Forma buna din ultima perioada ne-a adus din nou pe locul 3.

„Echipa a fost intr-o forma buna in ultimele saptamani. Avem jucatori mari care sunt acolo cand echipa are nevoie de ei. E timpul ca noi sa stralucim.”

„Sezonul trecut am castigat 2 trofee si vrem sa facem acelasi lucru acum. Pentru a face acest lucru trebuie sa le invingem pe Manchester United si Rubin Kazan, dar deasemenea ne vom lupta pentru pozitia de Champions League.”

 

Lasă un răspuns

Top