Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Torres nu regreta deloc plecarea de la Liverpool: „Era haos total, nu aveam timp de pierdut”

Torres nu regreta deloc plecarea de la Liverpool: „Era haos total, nu aveam timp de pierdut”

Spaniolul Fernando Torres mărturiseşte că nu a regretat nicio clipă plecarea de la Liverpool la Chelsea. Spaniolul a dat dovadă de un cinism nebănuit, afirmând că a părăsit Anfield Road pentru că simţea că nu mai are nicio perspectivă.

„Clubul era în haos total. Se vorbea tot timpul despre proiecte posibile, iar asta îmi amintea de multe ori de situaţia de la Atletico Madrid. Un club mare, cu o istorie bogată, multe idei, dar puţini bani. La Liverpool se cerea timp, iar eu nu am aşa ceva. Oamenii din fotbal nu sunt cinstiţi. Aici, ori eşti cinstit, ori împăcat cu toată lumea. Este o afacere în care nimeni nu este prietenul nimănui”.

Chelsea a arătat că dispune de jucători de top pe toate posturile şi că vor avea tot timpul o echipă competitivă indiferent de ceea ce se va întâmpla, deoarece aici există un investitor care va investi oricât va fi necesar”, a spus Torres în Marca.

El Nino nu se arată îngrijorat de faptul că nu a marcat încă pentru Chelsea:

„Nu mă aşteptam să îmi fie uşor, niciodată nu este. Am trecut prin aceeaşi fază şi la Liverpool. Îmi trebuie timp pentru adaptare”.

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Top