Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Torres – Spaniolul Villa

Torres – Spaniolul Villa

Villa Park nu este un stadion prea placut, nu am putut sa-i invingem pe acel stadion de mult timp. 

Experienta lui Fernando Torres poate fi un punct cheie in acest meci.
Atacantul a debutat pentru Liverpool intr-o victorie acolo, in 2007. In acel meci a jucat si Gary Cahill la Aston Villa, acesta fiind schimbat la pauza.
In al doilea sezon, Torres a fost ghinionist pe acel stadion, Liverpool nu a castigat nici meciul, iar spaniolul a suferit o accidentare care l-a tinut mult timp departe de gazon.
In sezonul urmator,a marcat singurul gol al meciului si a dus victoria pentru echipa sa de atunci.
„Am amintiri foarte bune despre acel stadion, ma duce mereu cu gandul la august 2007. A fost primul meu joc in Anglia, mi-a placut foarte mult atmosfera de pe acel stadion. Este intotdeauna foarte greu sa joci acasa la Aston Villa.” a spus spaniolul
„Pentru noi acest week-end este masiv, trebuie sa castigam toate meciurile pana la final daca vrem sa prindem locul 4.”
„Stim ca Aston Villa a facut un meci foarte bun impotriva noastra pe Stamford Bridge, iar noi trebuie sa invatam din greselile din acel meci, deoarece a fost surpriza pentru toata lumea acel meci. Stim cum sa pregatim meciul si sa speram ca dupa meci vom fi fericiti.”
Fundasul spaniol al celor de la Aston Villa, Villa Carlos Cuellar a spus ca Aston Villa se va confrunta cu o provocare foarte dura impotriva lui Torres, acesta fiind cel mai bun om al lui Chelsea in ultima vreme.
„L-am intalnit pe Cuellar in Spania, juca pentru Osasuna. Are calitati foarte bune, care se potrivesc cu fotbalul englez, poate juca si fundas dreapta dar in acelasi timp si fundas central.”
„Sunt fericit ca jucatorii care joaca in alte campioane, joaca bine. Mendieta a fost printre primii. El s-a alaturat celor de la Lazio. Este dificil pentru jucatorii spanioli sa aibe succes in Italia.”
„Dupa transferurile lui Xabi Alonso si Alvaro Arbeloa, mi-am dat seama ca jucatorii spanioli pot evolua foarte bine in Anglia.”
„Acum multi jucatori spanioli joaca in Anglia, Italia si Germania. Pentru echipa natioanala este bine sa avem jucatori care joaca in cele mai bune campionate din lume. Sunt sigur ca daca jucatorii englezi vor merge in alte campionate, va fi foarte bine pentru fotbalul englez.”

Top