Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 12 - 09 - 2011

Fernando Torres a vorbit cu site-ul „Primera Liga” saptamana trecuta aducand afirmatii despre capacitatile de joc ale mijlocasilor de la Chelsea, lucru care trebuie explicat in fata conducerii. Torres sustine ca este o interpretare gresita a spuselor lui si ca niciodata nu a vrut sa spuna ca mijlocasii de la Chelsea sunt prea lenti pentru stilul lui de joc. Intrebat despre aceasta situatie, Andre Villas-Boas spune ca clubul a cerut inregistrarea originala pornind in acest sens o ancheta.

Interviul lui Torres a fost autorizat de club, iar Torres n-a facut decat sa-si exprime o opinie personala, lucru care nu poate fi cenzurat de nimeni; Daca interviul nu a fost autorizat de club atunci il voi amenda – raspunde Villas-Boas.

„Daca varianta originala va fi asa cum s-a tradus atunci voi sta de vorba cu el, oricum e opinia unui singur jucator, cat despre titularizare, nu am ce explicatii sa-i ofer lui Torres. Astept o reactie pozitiva din partea lui, eu inca am incredere in el si sunt sigur ca va depasi cu succes perioada nefasta pe care o traverseaza. Torres a fost adus la Chelsea ca sa straluceasca.”

Se pare ca Andre Villas-Boas nu-l va folosi nici in meciul din Uefa Champions League, de la mijlocul acestei saptamani.

[flv]http://www.chelseafc.ro/storage/AVB%20on%20Torres.flv[/flv]

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.