Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 13 - 06 - 2013

Mai sunt doar cateva detalii de pus la punct.

Clubul nostru, prin intermediul site-ului oficial, anunta astazi ca a ajuns la un acord cu Bayer Leverkusen pentru cedarea lui Schurrle la Londra. Suma de transfer nu a fost dezvaluita, insa se invarte undeva in jurul a 20 de milioane de Euro, iar pentru ca transferul sa fie perfectat mai sunt de rezolvat cateva detalii, precum contractul cu jucatorul si vizita medicala. Agentul lui Schurrle, Ingo Haspel, a declarat: „Imi place sa cred ca transferul va fi perfectat in urmatoarele zile.”

Acest anunt infirma zvonurile din ultima vreme care dadeau afacerea ca si picata. Una dintre vestile bune care vin odata cu acest transfer este ca belgianul Kevin de Bruyne nu va fi inclus in afacere si va ramane la club.

Schurrle are 22 de ani, iar postul sau de baza este cel de „aripa stanga”, insa este un jucator versatil care poate juca atat in partea dreapta, in spatele atacantului, dar si ca atacant. Are 24 de selectii pentru nationala Germaniei, pentru care a marcat de 7 ori. Din 2011 este jucatorul lui Leverkusen, pentru care a marcat de 18 ori in 65 de partide si a fost unul dintre oamenii de referinta ai clubului care in sezonul trecut a terminat campionatul pe podium, in spatele celor doua mari forte din Germania, Bayern si Borussia Dortmund.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
21 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.