Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 17 - 12 - 2010

Ancelotti confirma faptul ca Lampard va incepe titular in infruntarea cu United de duminica. Absenta lui Lampard s-a simtit in ultimele saptamani, Chelsea avand un parcurs foarte slab in campionat si Champions League. Ancelotti crede ca intoarcerea lui Lampard va fi un plus de moral si experienta pentru echipa sa.
[stream flv=x:/www.chelseafc.ro/video/Lampstarts.flv img=x:/www.chelseafc.ro/forum/Themes/chelseafc/images/custom/header-bg.jpg share=true width=540 height=353 dock=true controlbar=over bandwidth=high title=Pre United Briefing autostart=false /]

„Cred ca momentele dificile au trecut, saptamana asta a fost o atmosfera diferita la antrenament si sper ca in jocul viitor sa dam tot ce e mai bun din noi. Ne-am antrenat bine, cu toti jucatorii, atmosfera a fost mult mai placuta fata de celelalte antrenamente.”
„Sezonul trecut United au fost cei mai dificili adversari si s-au luptat pentru titlu pana la final. Anul acesta cred ca va fi la fel, sezonul trecut a fost bine pentru noi, am reusit sa-i batem in ambele intalniri. Acum sunt in fata noastra, vrem ca in acest meci sa ne imbunatatim jocul si rezultatele, sa ne apropiem de ei”.
„Urmeaza meciuri grele, insa nu decisive. Intalnirea cu United este una importanta, dar nu decisiva, daca reusim sa-i invingem ca in sezonul trecut va fi foarte bine pentru moralul nostru, am da dovada de caracter si personalitate.”
„Sunt multe echipe in acest sezon, care spera la titlu, lupta nu e nici pe departe incheiata”.
„Meciul cu Tottenham a fost un meci bun pentru noi, chiar daca nu am castigat, atmosfera si din punct de vedere psihologic ne ofera un avantaj.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
22 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.