Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Villas Boas, dorit de Inter din vara

Villas Boas, dorit de Inter din vara

Dat afară de Roman Abramovici de la Chelsea după mai puţin de un an de mandat, tehnicianul portughez ar putea ajunge la Milano, acolo unde e considerat varianta perfectă de patronul fostei câştigătoare a Ligii Campionilor, Massimo Moratti.

Actualul antrenor al lui Inter, Claudio Ranieri, are zilele numărate la Milano. Tehnicianul italian, venit oricum într-un moment dificil, n-a reuşit să redreseze corabia şi, după ce a năruit orice speranţe la titlu în Serie A, a pierdut şi prima manşă din optimile Ligii Campionilor, 0-1 la Marseille. Dacă nu va califica echipa în sferturi, va fi înlocuit imediat, mai mult ca sigur, cu antrenorul de la Inter Primavera, Andrea Stramaccioni. Pentru sezonul viitor, însă, patronul Massimo Moratti a demarat deja negocierile cu portughezul Villas-Boas, proaspăt demis de la Chelsea, căruia i-a oferit un salariu anual de 3 milioane de euro pe an, cu o durată de două sezoane.

Până să ajungă la tehnicianul de 34 de ani, Moratti încercase pistele Guardiola, Capello şi Blanc. Tehnicianul Barcelonei, fostul selecţioner al Angliei şi actualul antrenor al Franţei au refuzat însă propunerile.

Cristi Chivu va avea totuşi şanse minime să lucreze cu Villas-Boas. Fundaşului român al lui Inter îi expiră contractul în această vară, iar oficialii milanezi nu i-au făcut încă o propunere concretă de prelungire, aşa că, cel mai probabil, fostul căpitan al naţionalei noastre va părăsi echipa la finalul acestui sezon.

Top