Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 17 - 10 - 2011

Asta este parerea lui Ron Gourlay, directorul executiv al clubului. Andre Villas-Boas a castigat respectul conducerii, vestiarului si a fanilor de cand a fost numit manager al echipei.

In week-end Chelsea tocmai a invins Everton, forma nu prea buna in care se afla cei de la Everton a facut ca aceasta victorie sa fie nu foarte cotata la casele de pariuri, insa Villas-Boas impreuna cu Chelsea invinge statistica, iar in momentul de fata echipa se afla la 3 puncte de liderul City si doar la un punct de locul 2, Manchester United.

Decizia de-al numi pe Villas-Boas, la numai 33 de ani, in locul lui Ancelotti a fost un pariu imens pentru conducerea clubului, dat fiind faptul ca portughezul venea doar dupa 2 ani experienta de management al echipelor de fotbal, Porto si Academica. Insa in momentul in care este vorba de profesionisti, nimeni nu ar trebui sa se gandeasca la diferenta mica de varsta dintre manager si jucator. Presa din Anglia si cativa oameni din fotbalul englez si-a pus problema relatiei manager-jucator, in special fiind vorba despre relatiile dintre liderii vestiarului, lideri ca Didier Drogba, John Terry si Frank Lampard.

Ron Gourlay recunoaste ca este impresionat de impactul pe care l-a avut Villas-Boas asupra echipei:

„Activitatea lui Andre este fantastica, are o atentie fenomenala asupra micilor detalii, echipa joaca ofensiv, cu multa imaginatie, a adus noi idei asupra jocului.”

Chelsea se pregateste pentru intalnirea din Uefa Champions League impotriva celor de la Genk, incercand sa termine pe primul loc in Grupa E.

Fernando Torres este disponibil pentru intalnirea de miercuri cu campionii Belgiei.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
4 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.