Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 12 - 12 - 2010

Fara victorie de 4 meciuri in Anglia, Carlo Ancelotti anunta ca azi se scrie testamentul lui Chelsea in actualul sezon.

Daca castiga derbyul de astazi Tottenham, neinvinsa de 5 meciuri in Anglia, se apropie amenintator sa sparga plutonul celor 4 granzi care se detasasera in Anglia.

„Nu ma tem ca voi fi demis. Am vorbit cu Roman Abramovich si am toata sustinerea sa si pe cea a jucatorilor. In meciul cu Tottenham Chelsea isi scrie destinul in acest sezon. Daca bate Tottenham poate sparge Big Four” a declarat Carlo Ancelotti inaintea meciului de astazi.

Chelsea nu a mai castigat pe White Hart Lane din 2005 si traverseaza cea mai slaba forma din ultimii 10 ani daca ne luam doar dupa cele 5 puncte obtinute in ultimele 6 meciuri.

Roman Abramovich l-a sunat imediat pe Ancelotti dupa meciul peirdut in Franta cu Marseille, insa nu pentru a critica jucatorii sau antrenorul si pentru a anunta ca e gata sa dea bani grei luna viitoare pentru intarirea echipei.

„Top four din Anglia nu mai sunt de mult batute in cuie. Liverpool se zbate in subsolul clasamentului iar Chelsea traverseaza o criza de incredere! Se poate schimba foarte mult configuratia clasamentului in urmatoarele meciuri” scrie presa engleza.

Sursa: sport.ro

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
22 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.