Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 8 - 06 - 2013

Leicester City v Watford - npower Championship

Nathaniel Chalobah a avut cel mai mult de castigat dupa imprumutul din sezonul recent incheiat, cu toate ca belgienii Courtois, De Bruyne si Lukaku au avut si ei un sezon perfect, tanarul englez i-a intrecut pe toti. Intr-un singur an la Watford a facut progrese foarte mari, ajungand unul dintre cei mai buni mijlocasi din Champhionship.

Cui ar trebui sa-i multumim pentru asta? In primul rand lui Chalobah, deoarece a muncit foarte mult, dar mai e cineva apropiat si drag in inimile noastre, care a facut o mare diferenta in cariera tanarului.

„Zola m-a ajutat cu multe lucruri in acest sezon, am putea sta aici toata ziua sa-ti enumar toate sfaturile pe care mi le-a dat. M-a invatat sa am mereu privirea in jurul mingii si sa fiu concentrat pe sarcinile mele ca mijlocas. Cred ca am progresat foarte mult in acest an.”

Este un mare pacat ca Watford n-a reusit sa promoveze in acest sezon, dar mi-ar face mai mare placere daca Emenalo i-ar mai trimite jucatori lui Zola, sa-i transforme cum a reusit sa-l transforme pe Chalobah.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.