3 zile de la like-ul pe Instagram | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

3 zile de la like-ul pe Instagram

3 zile de la like-ul pe Instagram

📁 Vocea editorului 🕔22.octombrie 2015
3 zile de la like-ul pe Instagram

Cea de-a treia zi in care se vorbeste despre plecarea lui Eden Hazard de la Chelsea. O miscare din partea belgianului pe Instragram a generat titluri timp de 3 zile. In fiecare an Hazard paraseste Chelsea, destiinatiile sale fiind PSG sau Real Madrid. Criza, ruptura, relatii proaste, etc. Acestea sunt cuvintele cheie care o inconjoara pe Chelsea in presa scrisa. Pe rand John Terry, Nemanja Matic acum si Eden Hazard au cazut in dizgratiile antrenorului in decursul a catorva etape. Legenda pe banca, Matic umilit, Hazard criticat vehement.
L’Equippe ne scrie intr-un amplu articol cum Eden Hazard a dat un „like” pe Instagram, explica cum J.M l-a criticat pentru forma slaba din ultima perioada si situatia lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Concluzia finala este ca Eden Hazard vrea sa se transfere la Real Madrid.
Publicatiile din Anglia preiau informatia si o arunca pe piata intr-un delir total. „Conform L’Equippe Eden Hazard va parasi Chelsea”.

CR1bqIoWEAAh_aJ.jpg large
Francezii ne-au povestit cum Hazard a dat un like, lucru pe care l-am putut vedea si noi pe Instagram (majoritatea urmarim conturile pe platformele de socializare ale favoritilor). Aseara existau in presa engleza titluri cum ca Eden Hazard chiar s-a confesat unor colegi de nationala ca ar dori sa paraseasca Chelsea in aceasta vara, in fond nu era decat un scurt rezumat a situatiei actuale, niciun interviu, nicio declaratie, nici macar 2 ghilimele.
Astazi vine ce-a de-a treia informatie, antrenorul nationalei Belgiei doreste ca Eden Hazard sa se transfere la Real Madrid, pe motive ca belgianul se va consuma fizic si psihic la Chelsea.
Este normal ca un jucator ca Eden Hazard sa aiba o scadere de forma, fiind cel mai faultat jucator din Premier League din sezonul trecut, cu meciuri timp de 90 de minute pe tot parcursul sezonului, intr-un campionat extrem de solicitant cum este Premier League.
Nici nu m-am obosit sa verific informatia, fiind plictisit enorm de bazaconiile aparute in presa despre Chelsea inca de la primele doua etape. Ii vad ca pe niste cersetori de click-uri, pe un subiect care pare sa se termine. O data si o data Chelsea va trebui sa revina la forma din sezonul trecut, se vor termina crizele, legendarul sezon numarul 3, umilintele practicate de Mourinho, revoltele din vestiar, listele cu inlocuitori pentru antrenor care de cateva saptamani bune tot apar prin presa, insa macar subiectul „Eden Hazard la Real Madrid” sa ramana viu.

Intr-adevar exista o stare de apatie in jocul lui Hazard, iar meciul cu Dinamo Kiev a fost primul pas spre o imbunatatire atat individuala dar si colectiva. Eden Hazard era de vanzare si acum doua sezoane, cand Jose Mourinho declara public la conferinta de presa ca impreuna cu Oscar, belgianul valoreaza 300 de milioane de euro. De cate ori presa l-a „dat” plecat la alte echipe, niciodata nu s-a discutat despre o posibila oferta venita din partea vreunui club neinteresat de regulile FFP.
Si chiar daca Chelsea ar fi dispusa sa-l vanda pe belgian, nu va mai fi viata dupa Eden Hazard?