50 de ani de la prima „Generatie de Aur”

50 de ani de la prima „Generatie de Aur”

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔21.mai 2013
50 de ani de la prima „Generatie de Aur”

Astazi s-au implinit 50 de ani de cand Chelsea FC savura aventura in Primia Divizie a campionatului englez si obtinea rezultate remarcabile, rezultate ce au generat trofee in acea perioada. O echipa tanara si ambitioasa formata din jucatori tineri si pasionati de fotbal, jucatori ce mai tarziu au ajuns legende pentru club asa cum este si astazi Bobby Tambling (Informatii despre legendele clubului se pot gasi aici – in limba romana) .

Tipic pentru Chelsea, un sezon plin de dramatism si rasturnari de situatie. O echipa imprevizibila, cu un joc absolut fulminant intr-o etapa ca mai apoi de-o mediocritate crunta, avea sa dea emotii masive suporterilor englezi ce-au trait acele vremuri. Ar fi imposibil pentru noi, tinerii de astazi si mai ales romani, sa ne bucuram si sa sarbatorim evenimentele intamplate acum 50 de ani. Insa va ivitam sa accesati site-ul oficial al clubului unde gasiti un intreg rezumat si o descriere amanuntita a celor intamplate in sezonul 1962/1963.

In cazul doriti sa aflati despre pasiunea si cultura fotbalistica a acelor vremuri puteti citi ACEST material de pe siteul oficial al clubului.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.