Abramovich: locul patru nu e de ajuns

Abramovich: locul patru nu e de ajuns

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔10.februarie 2012
Abramovich: locul patru nu e de ajuns

Se fac cinci zile de când Roman Abramovich este cu ochii pe tânărul manager de pe Stamford Bridge studiind relația dintre jucători și manager. La 14 puncte în spatele liderului, Chelsea se află pe poziția a patra, lucru ce nu este deloc pe placul lui Abramovich, acesta exprimându-și nemulțumirea în fața lui Villas-Boaș. Chiar dacă păstrează șanse pentru FA Cup și Champions League Villas-Boaș a recunoscut că poziția din clasament nu este una tocmai potrivită pentru un club de statura lui Chelsea.

„Locul patru nu este o poziție onorabilă pentru Chelsea, având în vedere statutul clubului și succesul anterior, în perioada modernă a clubului s-au luptat pentru locul unu sau în cel mai rău caz locul doi. În momentul de față nu stăm foarte bine, iar patronul mi-a expus pararea sa. Realitatea este că în ultima perioadă s-au perindat pe la club mai mulți manageri și nu spun că au plătit pentru eșecurile înregistrate cu posturile lor, spun însă că Roman a fost cel care a decis când un antrenor a fost demis.

Când am început sezonul am calculat că această echipă are șanse să se bată pe patru fronturi pentru patru trofee, în momentul de față mai sperăm la două, deoarece Premier League este exclus.”

În ultima sa perioadă de pe Stamford Bridge, Ancelotti a recunoscut că atmosfera era insuportabilă, însă Villas-Boaș susține că nu-l deranjează prezența patronului la antrenamente.

„Este o persoană care cunoaște foarte multe, urmărește fotbalul european, este tot timpul la curent cu ce se întâmplă în fotbal și nu mă deranjează prezența lui la antrenamente. Este normal să-l intereseze și nu este obligat să-și anunțe prezența la antrenamente, câteodată știu că trebuie să vină, câteodată nu. Bineînțeles că mă întreabă și sunt obligat să-i răspund. Discutăm mai mult despre proiectul pe termen lung, este alături de club sută la sută.”