Fostul fundas al lui Chelsea a spus despre fosti sai colegi, ca ego-urile lor mari, au pertubat moralul echipei de pe Stamford Bridge.
Fundasul de 29 de ani, a parasit Londra in ianuarie pentru un transfer la Paris Saint Germain. Alex a fost unul dintre jucatorii de care AVB nu prea s-a folosit.
Villas-Boas a fost demis, iar Chelsea pare sa-si fi gasit linistea sub comanda lui Roberto Di Matteo. Alex spune ca nu doar AVB a fost problema ci si jucatorii care s-au crezut mai importanti decat erau.


„Ma simt mai bine la PSG decat m-am simtit la Chelsea. Chelsea are in lot, multi jucatori cu nume, iar asta implica mult egoism.”
„Nimeni de la PSG nu se simte mai important decat celalalt. Suntem la inceputul unei aventuri si toti tragem intr-o singura directie”.
Premier League este considerat a fi una dintre cele mai bune campionate de fotbal din lume, dar Alex crede ca Ligue 1 este mai greu decat fotbalul englez.
„Prima liga din Franta este una foarte defensiva. De multe ori este mai greu decat in Anglia, cand unele echipe joaca impotriva lui Manchester United sau Chelsea se simt deja batute.