Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Ancelotti a vorbit despre situatia prin care trece Fernando Torres pe Stamford Bridge

Ancelotti a vorbit despre situatia prin care trece Fernando Torres pe Stamford Bridge

Venirea italianului care le-a mai pregătit pe Milan sau Chelsea reprezintă un garant al succesului pentru miliardarii qatarezi și, chiar dacă au ratat la mustață transferul lui Pato, nume mari ale fotbalului european sunt interesate să lucreze alături de liderul din Ligue 1.”Am primit sute de telefoane de la agenți care mi-ai oferit jucători de când am semnat cu echipa. Mi s-au oferit niște nume incredibile. Fotbaliști care de-abia au semnat contracte spectaculoase cu alte cluburi. Toți vor să vină aici. Este vorba și de oraș, dar și de bani și de faptul că se află și un antrenor cu reputație. Vreți și numele lor? Ok. Vă spun numele pe care agenții le oferă pe piață: Carlos Tevez, Fernando Torres, Dimitar Berbatov, Roman Pavlyuchenko, Edison Cavani sau Fernando Llorente”, a recunoscut cel care a câștigat Liga Campionilor cu Milan în 2003 și 2007 pentru Gazzetta dello Sport.

Ancelotti a vorbit și despre situația prin care trece Fernando Torres pe Stamford Bridge și crede că Didier Drogba este unul dintre „vinovați”: „Dacă te hotărăști să investești în Torres, atunci ești nevoit să îl vinzi pe Drogba. El este ca Inzaghi. Are tendința de a-și devora concurenții. Nu este rău, dar asta este personalitatea lui”, a încheiat Carlo Ancelotti.

Top