TRANSFERURI: Ancelotti inca asteapta

TRANSFERURI: Ancelotti inca asteapta

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔21.ianuarie 2011
TRANSFERURI: Ancelotti inca asteapta

Carlo Ancelotti a dorit sa lamureasca situatia transferurilor.
La inceputul acestei saptamani Chelsea l-a pierdut pe Steven Pienaar, Ancelotti a ramas surprins cand Steven Pienaar a preferat sa se intalneasca cu managerul lui Tottenham, renuntand astfel la discutiile ce le-ar fi putut avea cu acesta.
Intrebat ce parere are despre alegerea lui Pienaar, Ancelotti spune ca nu el trebuie sa raspunda, cel mai bine ar fi ca Steven Pienaar sa raspunda la aceasta intrebare.
„Nu i-am cerut lui Pienaar sa vina sa joace aici, nu avem nevoie de mijlocasi si nici nu avem nevoie de jucatori cu stilul lui Pienaar”.
Despre transferul lui David Luiz, Ancelotti nu a putut oferi noutati.
„Luiz nu este aici si nici nu va fi disponibil pentru urmatorul meci, astept sfarsitul perioadei de transferuri, daca vor fi jucatori inseamna ca avem nevoie de ei, daca nu, inseamna ca nu avem nevoie.”
Despre transferul lui Sanchez la Chelsea, Ancelotti spune ca nu este nimic adevarat despre acest transfer.
Gael Kakuta ar putea parasi Stamford Bridge pentru a merge la Fulham dar Ancelotti nu a putut da detalii clare, pentru ca nu s-a luat nicio decizie asupra acestui transfer.
„Este foarte important ca jucatorii tineri sa poata evolua la prima echipa, ca titulari, inca ne gandim la acest lucru, nu s-a luat o decizie asupra lui Kakuta.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.