Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Ancelotti : Nu imi fac griji pentru Fernando

Ancelotti : Nu imi fac griji pentru Fernando

Fernando Torres este inca in asteptarea primului sau gol pentru Chelsea, dar cei care l-au urmarit pe atacant in fiecare zi la antrenament cred ca este doar o chestie de timp pana va marca.

Managerul Carlo Ancelotti se confrunta cu mai multe intrebari despre jucatorul spaniol, recent transferat. Dupa prestatia sa din Liga Campionilor Torres a lasat o impresie buna. Carlo are incredere in el si stie ca va marca in meciul cu Wigan.
„Torres este relaxat” a declarat Ancelotti. ” El este linistit la antrenamente, este fericit, ii place sa glumeasca, eu nu-l vad cu frica sau sa fie ingrijorat.”
„El trebuie sa fie puternic pentru ca in fotbal trebuie sa gestionezi aceste tipuri de momente. Nu cred ca el are o personalitate ingrijoratoare.”
„El vrea sa inscrie si face totul pentru a inscrie si este greu pentru a o face de asta nu a marcat. Un motiv ar putea fi noua echipa si noi colegi, toata lumea trebuie sa se cunoasca reciproc. Fernando Torres trebuie sa invete miscarile atacantilor precum si ale celorlalti jucatori.”
„El cand a ajuns aici nu a fost 100 la 100 pentru ca el a avut o problema in trecut.”
In timp ce la Liverpool, Torres avea foarte mare succes. La Chelsea inca nu se poate bucura de acest succes.
„Fernando este un atacant complet, el nu este doar un atacant care ii place sa joace in fata. Ii place sa se miste, ii place sa atace mingea, ii place sa se intoarca si sa primeasca mingea, ii place sa fie unu contra unu e foarte inteligent in asemenea momente. El nu are probleme in joc cu un alt atacant de la noi.”
„Eu nu ii cer jucatorului sa inscrie, ii cer sa munceasca din greu. Scopul lui este sa alerge mult sa munceasca pentru echipa, in mod evident sa scrie, deoarece el este atacant, dar sa nu ii spui de fiecare data sa inscrie. Nu cred ca este modul corect┬áde a trata jucatorul.”

Top