Ancelotti: suntem in cautari | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Ancelotti: suntem in cautari

Ancelotti: suntem in cautari

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔05.ianuarie 2011
Ancelotti: suntem in cautari

Perioada de transferuri ii starneste interesul lui Carlo Ancelotti si este pregatit sa faca cateva mutari pe piata transferurilor.

„Nu suntem disperati, daca totul este ok, fara accidentari, putem lupta pentru titlu fara noi jucatori, insa se apropie meciurile din Liga Campionilor, iar acolo avem nevoie de jucatori in forma fizica excelenta,  este foarte important ca Alex sa revina in teren. Am avut probleme in ultimile doua luni, toata lumea stie lucrul asta, din cauza accidentarilor dar acum trebuie sa ne imbunatatim.

Daca vor exista transferuri, vor fi pentru viitor, nu pentru acest sezon, cautam jucatori tineri, cu experienta, fara sa fie ncesar mult timp de adaptare.

Nu sunt ingrijorat, sunt suparat, trebuie sa-mi fac datoria mai bine, avem calitatile necesare de a reveni in lupta pentru titlu.

Sezonul este lung, cine este in forma acum, poate intra un moment dificil, niciodata nu se stie. In meciul cu Birmingham am facut unul din cele mai bune jocuri ale noastre, insa am pierdut, este foarte greu sa mergi mai departe, stiind ca ai jucat excelent si totusi ai pierdut. E mai usor sa treci peste cand stii ca nu ai jucat bine. ”

Cat despre situatia lui Ancelotti la club acesta a adaugat: ” Cand te duci la un restaurant sa cinezi, achiti nota de plata la sfarsit, asa este si in situatia mea, clubul, la final de sezon, va decide in legatura cu slujba mea.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.