Ancelotti: Timpul va spune | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Ancelotti: Timpul va spune

Ancelotti: Timpul va spune

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔23.ianuarie 2011
Ancelotti: Timpul va spune

In sezonul trecut, Chelsea, castigatoare a Cupei Angliei si Premier League, a luat cateva decizii, in legatura cu plecarea unor jucatori, care inca nu s-au definit a fi decizii corecte sau gresite.
Jucatori ca Joe Cole, Ballack, Carvalho, Beletti, Deco au fost lasati sa plece, chiar daca managerul echipei, in momentul de fata insista pe jucatorii cu experienta. Ancelotti spune ca este prea devreme ca sa se ajunga la o concluzie in ceea ce priveste daca lasarea acestor jucatori experimentati sa paraseasca clubul a fost sau nu o mutare buna.
„Politica de final de sezon, a fost, dat faptul ca multi jucatori erau la final de contract, sa promovam cativa jucatori tineri din Academie. Aveam multi jucatori experimentati, dar doream sa promovam tineri, vom vedea daca a fost sau nu o idee buna – dar am fost de acord sa mergem in aceasta directie”.
Ancelotti inca crede in sansa echipei de a face performanta si in acest sezon, insa pentru meciul de luni seara se bazeaza pe doi jucatori experimentati, incerti inca din punct de vedere fizic.
„Daca Frank Lampard si John Terry nu vor fi disponibili va trebui sa fim foarte antenti, sunt jucatori cheie pentru noi. Terry are o lovitura la spate, iar Lampard o problema minora, insa nu este din cauza varstei.
In momentul de fata avem nevoie de jucatori cu experienta, jucatori care nu-si fac griji si dau dovada de caracter puternic atunci cand lucrurile nu merg foarte bine pe teren.
Cand castigi un meci, dorinta de-al castiga si pe urmatorul este mult mai mare, sunt sigur ca si jucatorii impartasesc acelasi sentiment.
Nu am jucat deloc bine, suntem in primele patru pozitii, insa sunt convins ca vom incepe sa jucam fotbalul de sezonul trecut.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.