Ancelotti: „Torres este un pariu riscant”

Ancelotti: „Torres este un pariu riscant”

📁 Informatii preluate din presa 🕔24.februarie 2012
Ancelotti: „Torres este un pariu riscant”

Tehnicianul italian crede că fotbalistul spaniol ar putea să rămână un anonim pe Stamford Bridge și în același timp pune calitățile lui Frank Lampard dincolo de orice îndoială

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Carlo Ancelotti (foto), a declarat că Fernando Torres (27 de ani), atacantul de mare preț al lui Chelsea, este o investiție riscantă. De un an de când a fost achiziționat de la Liverpool de către gruparea de pe Stamford Bridge, contra sumei de 50 de milioane de lire sterline (58 de milioane de euro), internaționalul spaniol nu a impresionat la noul său club.

Cu numai cinci goluri marcate până în prezent ca fotbalist al lui Chelsea, Fernando Torres a devenit ținta criticilor venite de la fani, iar Ancelotti, care i-a fost antrenor în a doua jumătate a sezonului 2010-11, spune că vârful iberic ar putea să nu dea roade alături de „The Blues”.

„El este un pariu. M-am ocupat de pregătirea sa fizică după ce a fost accidentat, dar timpul în care a fost indisponibil a fost poate prea lung. Rămâne totuși un mare atacant și poate într-un context potrivit ar putea să se întoarcă la Liverpool” , a declarat Ancelotti pentru Tuttosport.

Cerându-i-se părerea despre Frank Lampard, despre care s-a speculat că ar fi dorit la PSG, Carlo Ancelotti a precizat: „El este mai degrabă o investiție sigură”.