Andre Schurrle aproape de Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Andre Schurrle aproape de Chelsea

Andre Schurrle aproape de Chelsea

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔19.aprilie 2013
Andre Schurrle aproape de Chelsea

schurrle_2540612bIn ultimele zile au aparut din ce in ce mai multe zvonuri cu privire la transferul lui Andre Schurrle la gruparea de pe Stamford Bridge.
Telegraph.co.uk relateaza ca partile implicate in acest transfer au ajuns la un numitor comun, Schurrle urmand sa se alature lui Chelsea, de la vara, in schimbul a 20 milioane lire sterline.
Leverkusen a refuzat inca doua oferte facute de Chelsea pentru Schurrle, atacantul in varsta de 22 de ani fiind pe lista londonezilor de aproximativ trei sezoane.
O veste buna pentru fanii lui Kevin De Bruyne, jucatorul NU este moneda de schimb in acest transfer, urmand ca la finele sezonului sa revina la clubul mama.
Schurrle ar putea castiga 90 de mii de lire pe saptamana pentru o perioada de 5 sezoane. Directorul sportiv, Michael Emenalo, a insistat foarte mult pentru aducerea lui Schurrle la Chelsea, dand de inteles ca politica de transferuri la Chelsea nu se va schimba prea curand, echipa aflandu-se intr-o continua perioada de tranzitie, tranzitie care va avea loc sub indrumarea lui Emenalo si Roman Abramovich, indiferent de cine se va afla pe banca tehnica a echipei.
Informatia vine in contextul in care Jose Mourinho negociaza cu Chelsea statutul de manager, lucru cu care Roman Abramovich pare sa nu fie de acord.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.