Antonio Conte a semnat cu Chelsea | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Antonio Conte a semnat cu Chelsea

Antonio Conte a semnat cu Chelsea

📁 Informatii chelseafc.com 🕔04.aprilie 2016
Antonio Conte a semnat cu Chelsea

Clubul londonez a anuntat astazi prin intermediul site-ului oficial ca Antonio Conte va fi antrenorul principal al lui Chelsea imediat dupa Euro 2016. Conte a ajuns ieri la Londra pentru a parafa contractul cu gruparea patronata de Roman Abramovich

si s-a aratat extrem de incantat pentru faptul ca va lucra in Premier League.

„Sunt incantat pentru ca voi avea sansa sa lucrez la Chelsea. Sunt foarte mandru ca sunt selectionerul Italiei si doar o pozitie ca cea de manager a unui club precum Chelsea ar fi un pas care m-ar multumi si mai mult. Abia astept sa-i intalnesc pe cei de la club si sa lucrez in Premier League. La fel ca si Chelsea, fotbalul englez este urmarit peste tot in lume iar ambitia mea este sa depasesc numarul de recorduri atinse la Juventus.
Este foarte bine ca s-a facut anuntul oficial astazi, pentru ca toata lumea sa stie si sa terminam o data cu specualtiile. Ma voi concentra in continuare la indatoririle mele ca selectioner al Italiei si vom discuta despre Chelsea imediat dupa Euro.”

Marina Granovskaia considera ca recrutarea lui Antonio Conte inainte ca sezonul sa ia sfarsit ajuta la o mai buna planificare a viitorului apropiat, explicand totodata ca Antonio Conte este considerat unul dintre cele mai sonore nume din fotbalul European.