Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Ar trebui sa fim acasa!

Ar trebui sa fim acasa!

S-a vorbit mult in randul fanilor lui Chelsea despre preturile biletelor din meciurile din Liga Campionilor. Pretul curent este de 40 de lire. Acesta a crescut cu 10 lire fata de anul trecut. Se aud discutii ca fanii vor sa boicteze meciul de acasa impotriva lui Genk sa arate conducerii ca sunt fericiti.
Sezonul trecut Chelsea a jucat impotriva lui Copenhaga in optimi. Albastrii au castigat cu 2-0 in tur. In retur pretul a fost de 50 de lire, iar majoritatea din fani au renuntat sa vina la meci si sa urmareasca meciul de acasa, gratis.
Multi spun ca oamenilor din conducere nu le pasa de fanii care participa in mod regulat la meciuri. Ei gandesc ca vor fi mereu alti fani care ar cumoara un buliet. Aceasta este o afacere de a face bani si la Chelsea este una dintre cele mai fierbinti afaceri din Londra. Acum daca boicutul cu Genk va functiona si nu va avea niciun efect asupra conducerii va fi interesant ce va urma. In meciul cu Bayer Leverkusen au fost 33820 de fani, de neacceptat pentru o echipa din Anglia in meciurile din Liga Campionilor.
Pentru cei care nu stiu care este media fanilor de la meci la meci  la Chelsea, aceasta este de 40.000 de fani. Cum s-a putut intampla una ca asta, cand il ai pe Roman Abramovich patron din 2003? Asta s-a intamplat doar in alte 6 jocuri, cea mai mica prezenta din ultimii patru ani a fost cand albastrii au jucat impotriva lui Rosemborg pe 18 septembrie 2007, atunci au fost 24973 de fani, cand Mourinho era la echipa.
Chiar si in meciurile din Cupa Angliei s-au vandut mai multe bilete de cat in meciurile din Liga.
Deci, va intra clubul in panica dupa ce va vedea multimea la meciul cu Genk? Pe baza acestor dovezi ma indoiesc foarte mult. Un joc cu 40.000 de fani si bilet de 30 de lire, ar aduce clubului 1,2 milioane de lire sterline. Jocul cu Bayer unde au fost 33.000 de fani cu bilet de 40 de lire, a adus clubului un venit de 1.32 milioane de lire sterline. (Acesta este un pret mediu, care nu include ce au mai cheltuit oamenii la stadion.)
Deci, de vina sunt banii, acest lucru ii va murdarii numele echipei isi va pierde fanii? Meciul cu Genk va fi foarte interesant din cauza boicotului, va avea vreun efect asupra preturilor biletelor in viitor?
Voi ce credeti?
Top