Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Asalt la Benatia. Mourinho dispus sa il includa pe Lukaku in afacere

Asalt la Benatia. Mourinho dispus sa il includa pe Lukaku in afacere

benatialukaku

Din Italia vin stiri interesante. Dat ca sigur la City, Benatia poate fi deturnat de Chelsea. Mourinho a intrat pe fir, iar surse din interiorul Romei spun ca antrenorul lui Chelsea le-ar fi facut o oferta de ultima ora – 20 de milioane de euro plus Romelu Lukaku. Un raspuns la oferta de 20 de milioane de euro plus Kolarov a lui City.

Roma nu se astepta la aceasta mutare de ultim moment din partea lui Mourinho, insa la prima vedere se pare ca este pe placul lor, insa au cerut timp de gandire. Cu siguranta asteapta riposta din partea lui City.

Spun ca este o mutare de ultim moment pentru ca, aparent, Benatia s-ar fi inteles deja cu City la contract – 4 milioane de euro (+2 milioane bonus de performanta) pe an, pentru 5 sezoane.

Fiind stiute limitele la care a fost supusa City de catre UEFA (maxim 60 de milioane de euro cheltuiti pe jucatori), nu este exclus ca Mourinho sa incerce doar sa agite apele si sa ii forteze pe City sa pluseze cat mai mult, pana la o suma destul de mare care sa ii limiteze in acest mercato la doar unul sau doi jucatori.

Mai multe vom afla, probabil, sambata, dupa conferinta de presa a lui Walter Sabatini, directorul de la Roma.

Lasă un răspuns

Top