Oficial: Au inceput negocierile pentru Rooney

Oficial: Au inceput negocierile pentru Rooney

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com 🕔17.iulie 2013
Oficial: Au inceput negocierile pentru Rooney

Cum era de asteptat Wayne Rooney doreste sa paraseasca Manchester United. Chelsea si Manchester City sunt extrem de interesate de serviciile internationalului englez.

Desi la inceput se specula ca acest transfer ar include si schimburi de jucatori (Mata sau Luiz), clubul londonez a confirmat astazi ca niciun jucator de la Chelsea nu va fi implicat in acest transfer.

Mourinho a declarat ca Chelsea nu este interesata de niciun alt transfer inafara de Rooney.

„Chelsea a facut o oferta oficiala, il dorim pe Rooney la echipa, iar acum depinde doar de Man. United si jucator. Nu dorim sa facem publice negocierile insa niciun alt jucator nu va fi implicat in acest transfer. Nici Luiz, nici Mata. Cu tot respectul pentru David Moyes, Rooney si jucatorii mei dar nu voi mai comenta despre acest subiect. Am incredere in baietii mei si sunt multumit de lotul actual insa am vrut sa aratam respect pentru Man. United prin aceasta oferta. ”

Presedintele executiv al celor de la Man. United si-a intrerupt deplasarea din Australia pentru a se ocupa de o urgenta aparuta pe piata transferurilor.
Cei de la United il au ca tinta pe Cesc Fabregas, pentru care sunt pregatiti sa ofere cele 25 de milioane de lire sterline, suma la care este cotat jucatorul spaniol. Daca United va reusi acest transfer, cu siguranta Rooney va fi vandut.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.