Barcelona pregatita sa-l vanda pe Pedro

Barcelona pregatita sa-l vanda pe Pedro

📁 Informatii preluate din presa 🕔15.iulie 2015
Barcelona pregatita sa-l vanda pe Pedro

Cu o clauza de reziliere in jurul a 20 de milioane de euro, Pedro doreste sa paraseasca Barcelona in aceasta vara. Chiar daca a negat ca Mourinho l-ar fi contactat, declarand ca ar fi lipsa de respect fata de Barcelona daca s-ar aseza la discutii cu alti antrenori, Pedro este convins ca din sezonul urmator nu va mai fi jucatorul Barcelonei. Nici clubul catalan nu neaga dorinta jucatorului de a parasi Camp Noup, Luis Enrique confirmand ca nu-i poate oferi lui Pedro minute meci de meci si nici nu se va opune vreunui posibil transfer.

„Nu ne place sa vindem jucatori, dar jucatorul are o clauza. Daca ea va fi atinsa atunci jucatorul ne va parasi. Il cunosc de ceva vreme pe Pedro si nu pot sa-i vand promisiuni. Nu pot sa garantez ceva ce nu pot sa ofer. Pedro este un jucator extraordinar si as fi incantat daca ar ramane insa este o decizie profesionala pe care trebuie s-o ia si i-o voi respecta indiferent de care va fi ea. „

Pedro_2759624
 

„Este adevarat ca sunt oferte de la alte cluburi insa din respect pentru clubul meu nu o sa dau mai multe detalii. Situatia mea este complicata, vreau sa joc mai mult insa la Barcelona acest lucru este foarte dificil Am discutat cu clubul si am ajuns la un punct comun in ceea ce priveste micsorarea clauzei de reziliere.”

Asadar Barcelona este pregatita sa-l vanda pe Pedro. Ramane de vazut daca Mourinho va merge pana la capat cu acest transfer.