Benitez rabufneste dupa meciul cu Boro

Benitez rabufneste dupa meciul cu Boro

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔28.februarie 2013
Benitez rabufneste dupa meciul cu Boro

In momentul sosirii la echipa, Benitez a asigurat ca rezultatele sale pozitive il vor apropia de suporterii londonezi, iar intensitatea pardidelor nu-i permite sa auda scandarile tribunelor.
Rezultatele si jocul prestat nu au multumit suporterii prezenti la meciuri, acestia continuand cu scandarile anti-Benitez in nenumarate randuri. In deplasare sau acasa suporterii au continuat sa-si manifeste gandurile si trairile la fel cum au facut-o si in aceasta seara. In urma acestor scandari Rafael Benitez a rabufnit la conferinta de presa, acuzand fanii de forma slaba in care se afla echipa.
In concluzie, stilul incompetent de-a pregati un meci, mediocritatea si lipsa motivare aratata de jucatori sunt puse pe seama scandarilor suporterilor nemultumiti de numirea sa ca interimar. Cu scandari sau fara scandari lipsa de coerenta, haosul din atac si fragilitatea in aparare nu vor disparea atat timp cat Rafael Benitez se afla pe banca tehnica.
Trecerea in revista a trofeelor castigate de acesta ca antrenor la conferinta de presa din aceasta seara evidentiaza penibilul si disperarea cu care se agata de scaunul oferit de bunul sau prieten Michael Emenalo.
[hana-flv-player video=”http://www.chelseafc.ro/storage/Benitez%20slams%20fans%20-%20skysports.flv”
width=”400″
height=”auto”
description=””
player=”3″
loop=”false” autorewind=”true”
/]
Probabil ca Benitez inca nu a inteles ca o echipa de fotbal poate exista fara un antrenor numit insa nu poate exista fara suporteri. Lunatic intre stele urmeaza sa pregateasca meciul cu WBA, meci care de obicei defineste viitorul unui antrenor pe banca lui Chelsea.

CLICK AICI PENTRU CONFERINTA DE PRESA IN INTREGIME

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.