„Calmati-va” spune Cech | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

„Calmati-va” spune Cech

„Calmati-va” spune Cech

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔06.decembrie 2010
„Calmati-va” spune Cech

Petr Cech isi indeamna coechipierii la calm, dupa egalul cu Everton din etapa trecuta. Chelsea vine dupa o serie neagra de 4 etape fara victorie iar presiunea exercitata de rezultatele nesatisfacatoare se resimt asupra echipei.

„Suntem intr-o perioada cand totul este impotriva noastra, pana si chestiile marunte fac diferenta. Din nefericire meciul cu Everton a fost destul de dezamagitor pentru ca in prima repriza am jucat bine, am controlat meciul,  am inscris un gol, am avut o bara, dar in cea de-a doua repriza, fara niciun motiv, nu am mai jucat fotbal, i-am lasat sa aiba posesie, mai multe ocazii, au devenit mai periculosi. De fiecare data cand am avut mingea s-au luat decizii complet anapoda, de aici a venit si golul egalizator. Problemele din ultima vreme au aparut atunci cand nu am mai fost prezenti in joc toate cele 90 de minute, chiar si in jocurile castigate la scor, cel cu Wigan, 6-0, in prima repriza am jucat slab.”

Chelsea intalneste pe Marseille in ultima etapa din grupele Champions League. Cech este apt pentru joc, chiar daca a avut nevoie de copci dupa intrarea destul de vioelenta a lui Tim Cahill de la Everton.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.