Marti 27 octombrie 2015, 21:45 ora Romaniei

Chelsea viziteaza in aceasta seara Britannia Stadium pentru intalnirea cu Stoke City in cea de-a patra runda din Captial One Cup. Un meci de o importanta scazuta, fiind eclipsat de meciul din weekend, cel impotriva lui Liverpool.
In meciul impotriva echipei locale de rugby, Stoke City, cu greu se poate realiza ceva concret. Nici din punct de vedere al ambitiei pentru urmatoarea faza a competitiei si nici din punct de vedere al formei psihice in care Chelsea se afla.
Mark Hughes, unul din antrenorii si oameni de fotbal care public il sustine pe Jose Mourinho in cel mai slab sezon din cariera de antrenor a portughezului, considera ca echipa sa poate castiga aceasta partida, evident luand in considerare forma deplorabila in care se afla Chelsea.
Cu capitanul Ryan Shawcross revenit pe teren, Hughes spera ca rezultatul din aceasta seara sa spele rusinea suferita in weekend, atunci cand echipa sa a pierdut in fata celor de la Watford cu scorul de 2-0. Marc Muniessa, Geof Camerron, Bojan Krkić vor fi absentele din aceasta seara din cauza accidentarilor. Marko Van Ginkel nu are dreptul sa joace impotriva lui Chelsea iar fundasul Erik Pieters este suspendat datorita cumulului de cartonase galbene.

La Chelsea este liniste totala, nimeni nu stie ce se intampla in spatele usilor inchise, presa speculeaza, imparte pareri, critici si bineinteles incearca sa provoace demiterea lui Jose Mourinho.
Fara conferinta de presa pentru acest meci ramane de vazut la ora meciului pentru ce prim 11 va opta Jose Mourinho. Cu siguranta vor lipsi Courtois si Ivanovic. Natura accidentarilor si severitatea lor raman inca necunoscute in cazul lui Pedro si Loic Remy.
Chelsea pare ca se afla intr-o situatie fara iesire alaturi de Jose Mourinho. Presa din Anglia scrie ca in functie de rezultatul partidei din weekendul urmator se va trage linie si se va lua o decizie in cazul demiterii lui Jose Mourinho. Daca intr-adevar lucrurile stau chiar asa, atunci e posibil sa vedem o formula de start diferita fata de meciul cu West Ham, Mourinho incercand astfel sa-si menajeze titularii.
Totodata ne asteptam si la cateva accidentari, oricum din glezne va tasni sange. Cu Stoke City, echipa lemnarilor, niciodata n-a fost sau va fi usor.
Meciul nu este transmis in Romania, pentru discutii si stream-uri vizitati forumul.