Ce a incercat Benitez sa zica cand a declarat ca „Lotul nu este de-ajuns de puternic”

Ce a incercat Benitez sa zica cand a declarat ca „Lotul nu este de-ajuns de puternic”

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔26.ianuarie 2013
Ce a incercat Benitez sa zica cand a declarat ca „Lotul nu este de-ajuns de puternic”

Rafael Benitez i-a transmis lui Roman Abramovich ca lotul nu este destul de puternic pentru a se lupta pe toate fronturile, chiar daca in vara trecuta s-au efectuat transferuri in valoare e 80 de milioane de lire.

„Este o diferenta intre cum se investeau banii inainte si cum se investesc acum, mai ales ca si celelalte echipe s-au intarit.”

Din declaratia de mai sus eu inteleg un singur lucru – chestiune despre care am discutat si pe forumul comunitatii noastre:

La Chelsea nu antrenorul decide transferurile, pentru ca o data cu plecarea lui Jose Mourinho Chelsea nu doar ca l-a pierdut pe „The Special One” dar efectiv a renuntat la postul de manager.
In momentul de fata cei din conducere fac transferurile in functie de preferintele lui Roman Abramovich, platindu-se sume exorbitante si nejustificate pentru jucatori nu foarte utili intr-un campionat cum este cel al Angliei. Un „Fantasy Football” cat se poate de real, un obicei care distruge orice intentie de cultura si dezvoltare fotbalistica.
Acest semnal de alarma a incercat sa-l traga Carlo Ancelotti in ultimul sau sezon pe banca albastrilor, in perioada cand Emenalo facea parte din staff-ul italianului, ca mai apoi sa devina unul din oamenii de incredere din conducerea clubului.
Probabil Benitez a incercat sa caute cateva scuze pentru incapacitatea lui de-a organiza o suita de jucatori talentati intr-o formula castigatoare, insa lipsa unor oameni profesionisti si verticali in conducerea clubului va agrava situatia destul de tensionata in care se afla acum Chelsea.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.