Cech : Vrem sa facem istorie | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Cech : Vrem sa facem istorie

Cech : Vrem sa facem istorie

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔15.mai 2013
Cech : Vrem sa facem istorie

Petr Cech va incerca in aceasta seara sa castige al 6-lea trofeu diferit cu Chelsea.

Cu o presupusa victorie in seara aceasta Chelsea si-ar mari colectia de trofee cu unul care ne lipseste.

Chelsea a dat peste echipa din Lisabona si anul trecut in drumul nostru spre Liga Campionilor, albastrii s-au impus cu scorul la general de 3-1, iar acest lucru va face finala mult mai captivanta crede Cech.

„Echipa de anul acesta este cu un pas inaintea echipei de anul trecut.”

„Au avut un sezon foarte bun in campionatul lor, dominandu-l pana in penultima etapa cand a pierdut cu Porto. Stim ce s-a intamplat cu ei, pierzand campionatul, insa pot castiga un trofeu european, deoarece au o vasta experienta europeana, evoluand in fiecare an in Europa.”

„Au un echilibru bun cu jucatori care au experienta, dar si jucatori tineri.”

„Am fost dezmagiti  deoarece am fost eliminati din Liga Campionilor prematur, nu asta ne-am propus. Insa am folosit ca motivatie dezamagirea pentru a juca bine in aceasta competitie.”

„Am avut cateva obiective sezonul acesta pe care nu le-am indeplinit, dar cel mai mare a fost locul de Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Acum avem posibilitatea de a face istorie in Europa.”

„La finalul unei finale, nu conteaza cum ai castigat, la penalty-uri sau in cele 90 de minute. Daca va fi nevoie de penalty-uri, vor fi, insa eu cred ca va fi un joc interesant, dificil pentru ambele echipe.”

„Avem experienta de a pierde o finala la lovituri de la 11 metrii, dar si de a o castiga. Ideal este sa castigi in cele 90 de minute.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.