Cech : Yankee un stadion grozav | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Cech : Yankee un stadion grozav

Cech : Yankee un stadion grozav

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔24.iulie 2012
Cech : Yankee un stadion grozav

Petr Cech admite ca s-a simtit bine sa fie din nou in poarta in meciul de duminica contra celor de la PSG.

Portarul ceh a fost invins de Nene in prima repriza, insa a impresionat cu o parada de toata frumusetea in fata lui Ezequiel Lavezzi.
„Este bine sa fiu din nou in poarta. Sezonul este plin de oportunitati si de momente interesante asa ca este minunat sa fiu implicat din nou. Am jucat o ora si m-am simtit bine. Pentru primul joc al meu, ma asteptam sa fie mult mai rau, dar m-am simtit confortabil si am avut un joc bun, nu am gresit, asa ca sunt fericit cu asta.”
„Este intotdeauna un start bun atunci cand reusesti sa aperi in situatie de unu’ la unu’. Este un rezultat pozitiv, dar ar fi fost o noapte si mai buna daca nu primeam gol. Totusi, acesta este un inceput bun.”
„Nu am jucat bine in prima repriza, dar in a doua am facut un meci bun, ne-am imbunatatit jocul, deci cred ca 1-1 este un rezultat echitabil.”
Un mare fan al baseballului, Cech s-a intalnit cu ingrjitorul stadionului, Mariano Rivera.
„Yankee Stadium este un stadion grozav. A fost frumos sa merg in New York si sa joc pe un stadion plin, toata lumea parea fericita.”
„Yankee e cel mai bun club de baseball, a fost uimitor sa joc aici, si sa fim prima echipa de fotbal care joaca pe acel stadion, impreuna cu Paris Saint-Germain.”

 

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.