Cele doua probleme ale lui Roman Abramovich

Cele doua probleme ale lui Roman Abramovich

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔02.decembrie 2012
Cele doua probleme ale lui Roman Abramovich

Egoul sau si neincrederea in managerii profesionisti.
Daca Roman Abramovich ar fi invatat sa aiba incredere in managerii de fotbal – pentru ca de la Jose Mourinho pana astazi Chelsea a avut doar antrenori principali – Chelsea ar putea deveni una dintre cele mai mari puteri fotbalistice din lume atat pe gazon cat si din punct de vedere financiar.
In schimb Roman Abramovich este exact ca un sofer incepator care deja se considera pilot de raliuri si forteaza masina peste capacitatile tehnice.
In aroganta sa refuza sa-si asculte instructorul din dreapta, de fiecare data schimbandu-l cand acesta incearca sa-i explice anumite aspecte in legatura cu sofatul. In schimb este extrem de bogat, avantaj care imediat este scos din scena in momentul cand ia decizii pripite, fara prea multa chibzuinta, lipsa de viziune si niciodata nu doreste sa se implice intr-un proiect pe termen lung.
Roman Abramovich si-a construit clubul dupa bunul sau plac si dupa propria imagine – nerabdator si dornic de succes imediat.
Deciziile din ultima perioada au propulsat clubul in cea mai slaba perioada din istoria moderna. In momentul de fata Roman Abramovich se vede in fata unei crize de proportii unde va avea de ales intre incapatanarea sa si sustinerea fanilor de pe Stamford Bridge.
Insistentele lui asupra lui Torres, concedierea lui Roberto Di Matteo si aducerea unuia dintre cei mai injurati oameni de catre fani ca antrenor, au facut ca suporterii prezenti la meciuri sa uite sa-si sustina echipa si sa se concentreze doar pe a-si striga nemultumirile.
Poate ca insistentele suporterilor prezenti la meciuri il vor influenta pe Roman Abramovich sa renunte la incapatanarea si naivitatea infantila de care da dovada in anumite momente.
Cu siguranta cantece ca „Fuck off Benitez, and take Torres too” se vor mai auzi pe Stamford Bridge si in viitorul apropiat.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.