Cesc, mai taci naibii ca nu te inghite nimeni

Cesc, mai taci naibii ca nu te inghite nimeni

📁 Vocea editorului 🕔26.aprilie 2012
Cesc, mai taci naibii ca nu te inghite nimeni

Fotbalul este nedrept cateodata. Insa daca exista vreun mod de-a pierde, macar pierzi cu clasa. Stilul de joc a lui Chelsea ne-a facut mult rau, am fost cu mult peste ei si am avut ocazii.

-Cesc Fabregas. Sursa: London Evening Standard.

Este si asta un mod de-a reactiona dupa o nereusita. Nu mai conteaza ca celor de la Barcelona li s-a oferit pe tava aceasta calificare, dupa un rosu aratat mult prea usor, datorita unui talent actoricesc desavarsit al micului „marocan” gelat Sanchez,  o simulare nesimtita in careu si un Jose Bosingwa fudas central. Nu mai conteaza ca cele mai importante si eficiente pase NU au venit din partea lui Xavi si Iniesta ci din partea lui Frank Lampard. Nu mai conteaza ca cel mai frumos gol al meciului NU a fost marcat de piticii bionici ai Barcelonei, ci a venit din bocancul drept al muncitorului Ramires.
Este clar, rezultatul este unul nedrept, pentru ca Barcelona a jucat ca de fiecare data si nu a reusit sa castige. Apropos, echipa asta stie sa joace si altceva?
Nedreptate mare, atunci cand Chelsea s-a opus tehnicii superioare a oponentului si mai mare nedreptatea cand Chelsea s-a gandit ca ar fi bine sa joace intr-un mod care sa-i tina piept Barcelonei.
„Fabregaz” are toate motivele sa fie frustrat, nimanui nu-i place de el. Fanii rivali nu-l respecta. A tradat Arsenal, nu e destul de bun pentru a evolua la Barcelona sau in nationala, e departe de orice trofeu domestic si in niciun caz nu va intra in echipa anului, unde mai pui ca a mai pierdut inca o data in fata lui Didier Drogba si Chelsea.
In concluzie, comentariile sale sunt oarecum de inteles.
Hai la revedere Francesc ca ne-ai plictisit!