Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Cheikhou Kouyaté pe lista lui White

Cheikhou Kouyaté pe lista lui White

Tony White este unul din scouterii lui Chelsea iar pe lista lui se regaseste senegalezul Kouyate. In ultimii ani White a urmarit evolutiile lui Kouyate insa de aceasta data se pare ca Chelsea s-a interesat de serviciile fundasului lui Anderlecht.
Cheikhou Kouyaté nu intra in tiparul jucatorilor belgieni pe care Chelsea i-a transferat in ultimile 3 perioade de transferuri. Prezent la Jocurile Olimpice de la Londra, Kouyaté si-a demonstrat abilitatile sale de fundas dar si forta ofensiva de care acesta da dovada.
La numai 22 de ani cu un fizic si o viteza impresionanta senegalezul este dorit de multe echipe din Premier League. Jucator tehnic, foarte bun in jocul aerian si extrem de periculos la fazele fixe, Kouyaté ar fi exact ceea ce lui Chelsea ii lipseste in aceasta perioada – probabil John Terry va fi suspendat de F.A cateva etape bune (datorita scandalului „fratii Ferdinand”), Ivanovic folosit ca fundas lateral si problemele medicale pe care Luiz le-a avut in ultima perioada ar face ca transferul lui Kouyaté sa fie realizabil.
Cu siguranta in ultimile doua saptamani Chelsea va fi un jucator important pe piata transferurilor.

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YfOv8TwmAmU[/youtube]

Lasă un răspuns

Top