Zvonuri despre Fellaini | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Zvonuri despre Fellaini

Zvonuri despre Fellaini

📁 Informatii preluate din presa 🕔31.ianuarie 2013
Zvonuri despre Fellaini

(titlul din Prosport are o nota mega-senzational de stupida)
Chelsea Londra ar putea încheia perioada de transferuri din Premier League cu o mutare surprinzătoare, anunţă The Times.

Conform publicaţiei britanice, deţinătoarea Ligii Campionilor a făcut o ofertă irezistibilă pentru mijlocaşul Marouane Fellaini, de la Everton.

Mijlocaşul de 25 de ani traversează probabil cel mai bun moment al carierei şi mai multe cluburi importante din Europa s-au arătat interesate de transferul său în această iarnă.

Chelsea pare însă să se afle acum în pole-position pentru transfer. Jurnaliştii englezi au anunţat că formaţia patronată de Roman Abramovich a făcut astăzi o ofertă de 32 de milioane de lire pentru mijlocaşul belgian, adică 40.000.000 de euro.
Fellaini e văzut ca un înlocuitor perfect pentru Frank Lampard, jucător ce se va despărţi de Chelesea la finalul sezonului.

Dacă mutarea se va face pe această sumă, atunci transferul lui Fellaini va deveni cel mai scump din 2013, la egalitate cu trecerea lui Lucas Moura de la Sao Paolo, la PSG.

25 de ani are Fellaini

38 de selecţii şi 5 goluri a reuşit Marouane Fellaini pentru naţionala Belgiei

Nota:
Informatia a aparut initial pe twitter ca mai apoi sa fie preluata de publicatii mai mult sau mai putin credibile.
Fanii lui Everton care asistau la antrenamentele echipei l-au vazut pe Fellaini parasind antrenamentele mult mai devreme, iar astazi in jurul 17:00 PM (GMT) belgianul ar fi trebuit sa sustina vizita medicala la Londra.
In conditiile in care contracul lui Lampard nu a fost prelungit, exista o foarte mare posibilitate ca Fellaini sa fie anuntat jucator la Chelsea Londra chiar in aceasta seara.