Chelsea din presa | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Chelsea din presa

Chelsea din presa

📁 Vocea editorului 🕔27.octombrie 2011
Chelsea din presa

Cum un necaz nu vine niciodata singur, faptul ca pierzi in fata celor de la QPR 3 puncte din cauza unui arbitraj demn de diviziile inferioare, depui un efort enorm in 9 oameni sa-ti creezi sanse de gol, sa ai posesie, nu ti se acorda un penalty, cu presiunea adversarului mai numeros si publicului mai galagios mai apar si acuzele de rasism indreptate catre liderul echipei, John Terry.

Marsavia oamenilor, dusa la extrem, in fotbalul mare, vine bineinteles de la echipe mici, precum QPR. Impotriva lui John Terry se depune plangere pentru afirmatii rasiste, la o sectie locala de politie, de catre un „spectator” prezent la meciul QPR vs Chelsea.

Un clip pe youtube, o declaratie al purtatorului de cuvant al politiei si presa din Anglia ia foc. Telefoanele se inrosesc, Federatia Engleza se autosesizeaza, intra pe fir si Scotland Yard, pentru o fraza ce ar putea fi probata doar prin marturie mincinoasa, lucru care este foarte posibil sa-l si vedem. John Terry este acuzat ca l-a numit pe fratele lui Ferdinand, negru.

Pe taramurile dambovitene n-ar fi nimic deosebit, nimic spectaculos, insa in lumea civilizata acest lucru este de-o gravitate enorma, ce ar putea deteriora la maxim reputatia lui John Terry, ca om de fotbal, capitan de nationala si capitan al Chelsea Londra. Acuzatiile sunt respinse cu fermitate de catre JT insa ne putem astepta la ce e mai rau, fiind vorba de liderul lui Chelsea, in general rivalii, nu foarte in forma, spera la un colaps moral al echipei. Se pare ca si in 9 sau 10 oameni tot suntem mai buni ca ei, chiar daca il avem pe Torres in echipa care rateaza cu poarta goala, dar e al nostru si ne mandrim cu el.

Apar primele vesti ca l-am dori pe Hazard, noi si alte „n” echipe, pana la iarna mai avem de asteptat. Am auzit ca Torres pleaca la Malaga pentru 40 de milioane de euro, Drogba la Galata si Dan Petrescu vine la Chelsea si il aduce pe Traore cu el… poate in vizita.  Ati ghicit, asta e presa romaneasca.

Lucruri mai serioase, fanii cu actiunile nu au vrut sa cedeze partea lor lui Roman Abramovich. Stirea pe siteul oficial. Eu nu ii inteleg si chiar imi pun intrebarea, daca omul vrea sa bage bani in stadion nou, tu de ce nu-l lasi? Nu sunt fan Roman Abramovich, nici nu ma intereseaza cum a facut el avere, sau ce avere are, insa il vad bine intentionat in relatia cu Chelsea, tu actionarule, de ce nu esti de acord cu investiile lui? Poate vom vedea si un punct de vedere din partea actionarilor.

Va e lene sa mergeti 4.2 Km in plus pana la stadion?