Chelsea… doar o remiza pe Old Trafford

Chelsea… doar o remiza pe Old Trafford

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔27.august 2013
Chelsea… doar o remiza pe Old Trafford

Titlul este unul ironic iar publicul din Romania habar n-are fotbal, iar asta datorita incapabilitatii intelegerii fenomenului fotbalistic concomitent cu proasta educatie in domeniu oferita de presa sportiva, practic inexistenta in Romania.
Moyes a pornit partida cu 3 atacanti in teren iar diferenta dintre cele doua echipe la finele celor 90 de minute arata asa:

Suturi la poarta:
Chelsea 4 United 3
Posesie:
Chelsea 45% United 55%
Pase complete:
Chelsea 81% United 81%
Corenere:
Chelsea 1 United 7

Era meciul in care Moyes trebuia sa iasa la rampa si sa faca spectacol in fata suporterilor, care s-au tinut de cuvant si au facut show total impreuna cu Jose Mourinho.
Este adevarat, Chelsea nu a aratat mare lucru in atac iar asta datorita constructiilor lente pe care echipa le initia cu nimic la voia intamplarii si cat mai organziat posibil. Mourinho nu a dorit ca o greseala din ofensiva sa puna in dificultate segmentul defensiv.

Desi cu Wayne Rooney in teren(pe care speram sa-l vedem in albastru de saptamana viitoare) si alaturi de el olandezul Van Persie, atacurile lui United au fost inutile. A fost un meci inconjurat de mult pragmatism cu o foarte mare incarcatura tactica.
La finalul zilei, Chelsea se afla pe primul loc in campionat – chiar daca a disputat cu un meci mai mult fata de restul echipelor – insa cu siguranta United continua sa-si apere titlul de campioana cu -2 puncte.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.