Chelsea e Favorita la O Noua Finala de FA Cup

Chelsea e Favorita la O Noua Finala de FA Cup

📁 Informatii preluate din presa 🕔26.martie 2018
Chelsea e Favorita la O Noua Finala de FA Cup

După o victorie stransă de 2-1 la Leicester City, Chelsea va jucă acum împotrivă Southampton în semifinalele Cupei FA. În celălalt meci, Manchester United joacă împotriva Tottenham, așadar se poate spune că Albaștrii au avut noroc în acest moment. Tragerea la sorți îi avantajează, însă este nevoie de un joc mai bun cu Southampton, față de victoria la limită cu Leicester. Chelsea este favorită în acest meci, mai ales că echipa din Londra este obligată să câștige pentru a mai avea vreo șansa la un trofeu în 2018.

Southampton nu au un sezon bun, si sunt în prezent în apropierea zonei de retrogradare din Premier League. Această formă groaznică a dus de asemenea la demiterea recentă a lui Mauricio Pellegrino și la angajarea fostului jucător al lui Chelsea, Mark Hughes. Acesta nu a avut o soartă mai bună la precedenta lui echipă și dacă nu reușește să salveze echipa de la retrogradare, demiterea să este certă. Casele de pariuri sunt însă optimiste cu privire la șansele celor de la Southampton să se salveze de la retrogradare. În acest meci însă nu le dau mari șanse, după cum puteți vedea dacă accesați RomanianOnlineCasinos.com.

Avantaj pentru Chelsea în meciurile directe

Southampton a fost pe tot parcursul sezonului o echipă modestă care a suferit o serie de înfrângeri rușinoase. Meciurile cu Chelsea au fost de multe ori echilibrate și decise de un moment de inspirație sau de un număr de magie personală a unui jucător. Așa s-a întâmplat și în Decembrie când au câștigat toate cele 3 puncte datorită unei minunate lovituri libere a lui Marcos Alonso.În ansamblu, rămane de văzut dacă modificarea managementului va avea sau nu efect pozitiv asupra Sfinților, iar Chelsea se va confrunta, probabil, cu o provocare dificilă pană la final.

Conte a avut o serie de declarații contradictorii înainte și după meciul din sferturile de finală care i-au pus un pic pe gânduri pe fani. El a declarat „Sigur că trebuie să caștigăm această competiție. Dar nu este o tragedie daca nu reusim”, sugerând că și sezonul de Premier League este încă o prioritate. Cu Chelsea în prezent pe locul cinci în ligă, speculatiile asupra viitorului managerului continuă să crească, dar el crede că își va păstra locul de muncă și în 2018.

Răspunsul la problemele clubului, conform lui Conte ar fi o serie de investiții în perioada de vara. Anul trecut, jucătorii noi nu au fost capabili să îi înlocuiască eficient pe cei care au plecat iar Chelsea a pierdut poziții importante în clasament. Momentan prioritatea 0 este câștigarea FA Cup.