zouma

RMC (Radio Monte Carlo) a anuntat acum putin timp ca Chelsea a inceput tratativele cu AS Saint-Etienne pentru transferul lui Kurt Zouma. Suma nu a fost mentionata, insa cu siguranta nu va fi una deloc mica avand in vedere faptul ca francezul, in varsta de doar 19 ani, este considerat unul dintre cei mai promitatori tineri fundasi centrali din Europa. QPR si Cardiff, pe rand, cu oferte de 10 milioane de euro, au mai incercat sa il aduca in Anglia, insa jucatorul a preferat sa ramana in Franta. Zouma a devenit o piesa de baza la AS Saint-Etienne, acolo unde joaca inca din 2011 (17 ani).

Kurt Zouma este pe radarul multor formatii de top din Europa, iar Monaco si Inter sunt si ele dornice sa il transfere in aceasta iarna, insa Chelsea ar putea avea un avantaj in faptul ca tanarul francez si-a aratat in dese randuri admiratia pentru Premier League, Jose Mourinho si John Terry, pe care il considera unul dintre modelele sale.

Chelsea isi doreste sa grabeasca afacerea cat de mult se poate si ar fi dispusa sa il lase pe Zouma imprumut la AS Saint-Etienne pana la finalul sezonului in cazul in care cele doua cluburi se inteleg in privinta transferului.

Foarte puternic si excelent in jocul aerian (1.90m), Zouma este deja o forta a naturii la doar 19 ani si aduce aminte de Vincent Kompany din perioada Anderlecht.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XDsKJ2oUYDU[/youtube]

 

S-a deschis pe forum un nou subiect de discutie despre transferurile din aceasta iarna. In cazul in care doriti sa va exprimati opiniile accesati acest link.