Chelsea incearca aducerea „noului Cristiano Ronaldo”. Sporting refuza prima oferta venita de la Londra.

Chelsea incearca aducerea „noului Cristiano Ronaldo”. Sporting refuza prima oferta venita de la Londra.

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔03.iulie 2013
Chelsea incearca aducerea „noului Cristiano Ronaldo”. Sporting refuza prima oferta venita de la Londra.

Bruma

Bruma, pe numele sau Armindo Tue Na Bangna, este una dintre cele mai dorite proprietati din fotbal in acest moment. La doar 18 ani, se pare ca Sporting l-a descoperit pe „noul Cristiano Ronaldo”, iar toate fortele Europei se intereseaza de pustiul minune cu origini in Guinea-Bissau, dar care joaca pentru juniorii Portugaliei.

Asa cum „Correio da Manhã” ne informeaza, Bruma mai are un singur an de contract cu Sporting si se anunta o vara fierbinte pentru clubul din Lisabona. Mourinho vrea sa profite de acest lucru, iar Chelsea a facut o oferta oficiala pentru jucatorul lui Sporting, de 15 milioane de euro, refuzata ieri de clubul portughez. Sperantele celor de pe Jose Alvalade stau in faptul ca Bruma va semna prelungirea contractului in momentul in care se va intoarce de la Campionatul Mondial sub 20 de ani. „Jucatorul a spus in repetate randuri ca vrea sa ramana la Sporting. Stim ca va face tot ce ii sta in putinta sa isi tina promisiunea”, a spus o sursa din cadrul clubului in momentul in care a fost contactata de cotidianul portughez. Oficialii lui Sporting sunt foarte increzatori ca Bruma va continua la Lisabona si datorita faptului ca s-a despartit de agentul Pini Zahavi, unul dintre prietenii cei mai apropiati ai lui Roman Abramovici si considerat „persona non grata” pe Alvalade. Sporting se gandeste la o noua intelegere pentru Bruma, pe cinci sezoane, timp in care acesta ar castiga 3,5 milioane de euro.

Bruma, nascut pe 24 Octombrie 1994, a ajuns la Sporting la varsta de 12 ani si pana anul trecut a jucat pentru toate grupele de juniori ale lui Sporting. A fost promovat la inceputul sezonului 12/13 la echipa a doua a lui Sporting, unde a jucat 25 de meciuri si a marcat 7 goluri. S-a facut remarcat printr-o tehnica de invidiat, explozie si viteza, ceea ce i-au facut pe jurnalistii portughezi sa il numeasca „noul Cristiano Ronaldo”. A fost promovat imediat la echipa mare, unde s-a impus ca titular in ultimele 13 meciuri ale lui Sporting din Liga Sagres. Momentan, Bruma este cu nationala Portugaliei la Mondialul sub 20 de ani. Acolo a marcat cinci goluri in trei aparitii.

Puteti discuta mai multe despre transferul lui Bruma pe forum

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.