Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Chelsea interesata de fundasul lui Marseille

Chelsea interesata de fundasul lui Marseille

Managerul lui Chelsea este interesat de fundaşul dreapta a lui Marseille, Cesar Azpilicueta şi are sprijinul lui Roman Abramovich pentru a-l aduce pe Stamford Bridge.

Azpilicueta este evaluat de clubul său la 12 milioane lire sterline. Albaştrii au intenţia de a-l transfera pe tânărul fundaş spaniol in speranţa de a rezolva problemele din defensivă de pe partea dreaptă unde activează portughezul Jose Bosingwa, care nu face un joc defensiv foarte bun, iar din cauza accidentării lui Branislav Ivanovic, Villas Boas nu are foarte multe soluţii in defensivă.

Cesar Azpilicueta este a treia soluţie pentru naţionala Spaniei, însă a impresionat la Marseille, acestia au platit pentru spaniol doar 8 milioane lire sterline celor de la Osasuna in anul 2010.

Negocierele au avut loc între reprezentantul jucătorului şi executivul clubului dorindu-se ca transferul sa aibă loc inainte de închiderea perioadei de transferuri.

Villas-Boas doreşte sa vândă caţiva jucători, pe listă se află jucători ca Malouda şi Kalou, după plecarea lui Anelka, liber de contract la formaţia chineză Shanghai Shenhua, iar Alex este in discuţii cu QPR si Juventus.

Pe fir se pare că se află si formaţia londoneză Arsenal, afirmă Daily Mail.

Top