Chelsea intra in cursa pentru semnatura lui Thiago Alcantara

Chelsea intra in cursa pentru semnatura lui Thiago Alcantara

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔20.iunie 2013
Chelsea intra in cursa pentru semnatura lui Thiago Alcantara

Thiago

Thiago Alcantara este unul dintre numele care se vor regasi pe listele de achizitii ale celor mai importante cluburi din Europa in aceasta perioada de mercato. Nu o sa va vina sa credeti, insa Thiago poate fi „furat” de la Barcelona pentru doar 18 milioane de Euro. Da, este adevarat: 18 milioane de Euro. Conform contractului, clauza de reziliere initiala, setata la 90 de milioane de Euro, scade pana la 18 milioane in cazul in care Thiago joaca mai putin de 60% din meciurile pe care Barcelona le disputa in sezonul anterior. Si asa s-a intamplat – Thiago a jucat mai putin de 60% din meciuri in sezonul 2012/2013, astfel ca pana la sfarsitul lunii Iulie orice club care ii activeaza clauza de 18 milioane de Euro poate negocia direct cu jucatorul. Daca niciun club nu ajunge la un acord cu jucatorul sau nu face o oferta oficiala pana la sfarsitul lunii Iulie, clauza de 18 milioane de Euro se anuleaza si se revine la cea de 90 de milioane. Asa ca in urmatoarea luna si jumatate va trebui sa ne asteptam la o batalie dura din partea cluburilor importante pentru semnatura talentatului jucator de la Barcelona.

Printre acele cluburi se afla si Chelsea. Asa cum El Mundo Deportivo a anuntat acum doua zile, Thiago este unul dintre favoritii lui Roman Abramovici. Spaniolul este o tinta personala mai veche a lui Abramovici care se pare ca vrea cu orice pret sa isi satisfaca placerea de aceasta data si sa nu il mai rateze pe mijlocasul Barcelonei. Prezent in Israel la ziua de nastere a presedintelui Shimon Peres, patronul lui Chelsea a urmarit pe viu prestatia lui Thiago din finala Europeanului U-21, iar presa spaniola banuieste ca acolo s-au facut primele contacte intre Chelsea si jucator.

Stirea este confirmata astazi de catre ESPN care anunta ca Chelsea a luat oficial legatura cu reprezentantii lui Thiago. In cursa pentru Thiago se mai afla in acest moment si Manchester United care sunt increzatori ca vor obtine semnatura spaniolului dupa ce s-au intalnit cu Mazinho, tatal lui Thiago si agentul lui, dar care, conform unei surse a ESPN, sunt ingrijorati de faptul ca acum Chelsea, in special Roman Abramovici, a intrat pe fir.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.