Chelsea invinge in ultima secunda pe terenul lui Basel

Chelsea invinge in ultima secunda pe terenul lui Basel

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔26.aprilie 2013
Chelsea invinge in ultima secunda pe terenul lui Basel

Chelsea si Basel au jucat un meci frumos, joi seara, in mansa tur a semifinalelor Ligii Europa. Englezii au condus, dar au fost egalati spre final, pentru a da totusi lovitura de gratie chiar in ultima faza a meciului.

Prima repriza a fost la discretia lui Chelsea, care a jucat aproape ca acasa. Minutul 12 a insemnat si primul gol, dupa ce Moses a deviat in plasa un corner trimis de Lampard.

Englezii au fost la un pas de 2-0 in minutul 44, dar sutul lui Hazard, jucatorul care a scos Stelei peri albi, a fost deviat de putin pe langa bara.

In partea a doua lucrurile s-au mai schimbat. Elvetienii, sustinuti din tribune de Roger Federer, au iesit la joc, iar partida a inceput sa se joace la ambele porti, cu faze frumoase si un ritm alert.

In chiar minutul trei al partii secunde, Basel a lovit bara, prin Stocker, dupa o faza frumosa de atac. Chelsea nu s-a lasat mai prejos. Torres, cel care incercase o foarfeca in prima repriza si era sa isi rupa spatele, a trimis frumos de aceasta data, numai ca balonul a lovit transversala.

1-1 la bara si urma sa fie si 1-1 la scor, dupa ce acelasi Torres s-a trezit fata in fata cu portarul advers si a tras direct in el, in loc sa dea oriunde pe poarta goala ca sa fie gol.

Minutul 85 a adus egalarea. Penalty pentru Basel, excutat fara o clipire in ochi de Schar. Jucatorul de 21 de ani l-a invins fara probleme pe Cech, in ciuda manifestarilor psihologice ale portarului albastru.

S-au aratat patru minute de prelungiri, iar actiunile la ambele porti au continuat sa fie alerte. Cea mai mare i-a apartinut lui Terri, o minge trimisa cu capul de acesta de la nici doi metri de poarta l-a lovit in brat pe portarul lui Basel, care s-a opus alstfel norocos unui 2-1 ca si facut.

Numai ca 2-1 a venit in cele din urma. La ultima faza a meciului, Davis Luiz si-a asezat mingea la 18 metri de poarta pentru lovitura libera si a executat-o smechereste pe jos, prea mult pentru zidul si portarul elvetienilor.

2-1 pentru Chelsea la capatul unui meci frumos, insa Basel a aratat ca poate mai mult, astfel ca returul de joia viitoare, de pe 2 Mai, de la Londra anunta din nou un meci frumos.

SURSA

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.