Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Chelsea la un meci de un nou record

Chelsea la un meci de un nou record

Victoria din meciul cu PSG, n-a fost doar o super revenire de la 3-1, ci inca un meci fara gol primit acasa, impotriva unei echipe cu o forta ofensiva de invidiat, chiar si fara Zlatan Ibrahimovic.

Ultima oara cand Petr Cech a scos mingea din poarta, a fost in meciul castigat cu 3-1 in fata lui Manchester United, cand Javier Hernandez la invins. Acela este singurul gol pe care Chelsea la primit pe teren propriu in 2014.

1. 26 ianuarie: Stoke City, Cupa Angliei: 1-0

2. 29 ianuarie: West Ham United, Premier League: 0-0

3. 8 februarie: Newcastle United, Premier League: 3-0

4. 22 februarie: Everton, Premier League: 1-0

5. 8 martie : Tottenham Hotspur, Premier League: 4-0

6. 18 martie, Galatasaray, Champhions League: 2-0

7. 22 martie, Arsenal, Premier League: 6-0

8. 5 aprilie, Stoke City, Premier League: 3-0

9. 8 aprilie, Paris Saint-Germain, Champhions League: 2-0

Este doar pentru a treia oara in istoria lui Chelsea cand reuseste o  astfel de serie de meciuri fara gol primit pe teren propriu. Recordul este de 10 meciuri, care dateaza din 1927 (Liga a 2 a) si 2009 de cand Carlo Ancelotti era antrenor.

Nu este o coicidenta ca aceasta serie a inceput cand Nemanja Matic si-a facut debutul intr-un meci ca titular de la revenire. Acesta a fost formidabil la mijloc, controland totul. Seria este in „viata” si multumita celor 4 fundasi, Ivanovic, Terry, Cahill si Azpilicueta, care sunt ca niste stanci pe teren propriu. Si desigur, ii multumim lui Petr Cech,care desi are problemele sale, ramane unul dintre cei mai buni portari ai lumii.

Britain Soccer Champions League

Lasă un răspuns

Top