Chelsea mai da o lovitura pe piata transferurilor

Chelsea mai da o lovitura pe piata transferurilor

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔01.iunie 2012
Chelsea mai da o lovitura pe piata transferurilor

Chelsea s-a inteles cu atacantul lui FC Porto, brazilianul Hulk! Oficialii de pe Stamford Bridge au batut palma pentru transferul atacantului de 25 de ani, pentru suma de 47 de milioane de euro! Astfel, Abramovici se vede nevoit sa scoata din buzunar aproximativ 100 de milioane de euro pentru aducerea a numai doi fotbalisti: Eden Hazard si Givanildo Vieira de Souza(Hulk)!

In urma cu 6 ani, Hulk evolua pentru o echipa modesta din Japonia, emigrand in Asia, impreuna cu familia, impins de problemele financiare din Brazilia.

In Orientul indepartat, atacantul a jucat pentru prima data la Kawasaki Frontale, iar apoi a fost imprumutat la echipa de liga a doua, Tokyo Verdy, dupa care a fost descoperit de scouterii lui Porto!

In 2008, Hulk a facut pasul cel mare si a semnat cu Porto debutant intr-un meci oficial, dupa accidentarea unui coleg din echipa. Portughezii si-au dat seama ce au in ograda si au cumparat 50% din drepturile federale ale acestuia pentru 5,5 milioane de euro.

In 2009, Hulk a semnat prelungirea pana in 2014, iar in noul contract a aparut o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro!

In 2011, Porto a mai cumparat 40% din drepturile pentru Hulk cu 13,5 milioane de euro, iar strategia portughezilor s-a dovedit o mare afacere in momentul de fata…

Transferul brazilianului Hulk, dupa cel al belgianului Hazard, face parte din planul lui Chelsea de reintinerire a lotului, Drogba, Bosingwa, Kalou, Malouda si Essien, fiind pusi pe lista de transferari.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.