Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Chelsea nu mai are nevoie de noi transferuri in aceasta vara

Chelsea nu mai are nevoie de noi transferuri in aceasta vara

Am ajuns la aceasta concluzie vazand evolutiile jucatorilor nostri si evolutiile jucatorilor de care Chelsea e interesata la Olimpiada.
Majoritatea fanilor Chelsea sustin ca echipa actuala mai are nevoie de un atacant si de un fundas dreapta.
Pentru pozitia de atacant au existat zvonuri ca Hulk sau Cavani ar putea ajunge la Chelsea. Prestatia lui Hulk pentru echipa Braziliei la Olimpiada a fost foarte slaba. Nu ma intelegeti gresit, Hulk e un jucator bun, dar pentru campionatul Portugaliei. Cavani nu a avut nici el evolutii stralucite la aceasta Olimpiada, in meciul cu echipa Marii Britanii el fiind aproape inexistent pe teren.
Consider ca sezonul asta ne putem baza pe Torres in atac. Fiind considerat ca omul numarul 1 din atacul lui Chelsea cred ca se va descurca si nu va mai fi in umbra lui Didier Drogba. Sturridge s-a descurcat foarte bine la Olimpiada, jucand pe pozitia de atacant central, pozitie unde el se descurca cel mai bine. In ciuda faptului ca a fost foarte aproape de a rata Olimpiada, fiind bolnav de meningita, acesta a trecut cu bine de boala evoluand meci de meci si reusind sa inscrie goluri importante. Un alt tanar atacant care a aratat ca poate juca la echipa mare este Piazon, acesta marcand golul egalarii in meciul impotriva celor de la PSG din perioada de pregatire din SUA. Lukaku cel mai probabil va fi imprumutat deoarece nu a impresionat in perioada de pregatire.
Pentru pozitia de fundas dreapta cele mai multe zvonuri au fost legate de transferul lui Cesar Azpilicueta. El nu a impresionat la Olimpiada, echipa olimpica a Spaniei avand evolutii dezamagitoare. Observ ca nici echipa sa de club nu este dispusa sa-l vanda.
Consider ca suntem asigurati pe pozitia de fundas dreapta, prestatiile lui Ivanovic din sezonul trecut pe acest post spunand totul. Ca si rezerva pentru Ivanovic ii putem folosi pe Sam Hutchinson sau pe Nathaniel Chalobah. Acesti jucatori tineri din echipa noastra, crescuti la echipa de juniori, au avut evolutii foarte bune in perioada de pregatire.
Ce incerc sa spun prin acest articol e ca ar trebui sa dam mai multe sanse jucatorilor tineri din echipa noastra, decat sa transferam jucatori supraapreciati a caror valoare financiara creste doar datorita zvonurilor ridicole.

Lasă un răspuns

Top