Roberto Martínez would like Romelu Lukaku to become a permanent fixture at Everton.

Chelsea este pregatita sa-i ofere lui Romelu Lukaku un nou contract, desi se pare ca omul principal de pe Stamford Bridge va fi Diego Costa.

Belgianul a venit cu 3 ani in urma de la Anderlecht pe suma de 18 milioane de lire sterline. In ultimii doi ani, a fost imprumutat la West Bromwich Albion si Everton. Tanarul atacant va trebui sa-l convinga pe Mourinho ca merita sa fie pastrat in lotul sau sezonul viitor. Totusi Chelsea nu exclude sa-l vanda pe Lukaku, daca vor primi o oferta de nerefuzat.

Lukaku care a implinit 21 de ani marti, se va intoarce la Chelsea dupa un imprumut de succes la Everton, unde in 29 de meciuri a inscris 15 goluri.

Roberto Martinez, managerul celor de la Everton, il doreste pe Lukaku definitiv pe Goodison Park, insa este putin probabil ca echipa din Liverpool sa plateasca 25 de milioane de lire sterline. O alta echipa  interesata de belgian este Tottenham Hotspur.

Daca i se va prelungi contractul lui Lukaku, acest lucru va permite celor de la Chelsea, sa-l trimita inca un an imprumut.

Lukaku a fost mai eficient in acest sezon in EPL decat Eto’o, Torres si Ba. Toti 3 pot pleca in aceasta vara, dar acest lucru nu-i va garanta locul de titular, belgianul avand o relatie tensionata cu Mourinho.