Chelsea pune pe masa prima oferta oficiala pentru Bruma

Chelsea pune pe masa prima oferta oficiala pentru Bruma

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔11.iulie 2013
Chelsea pune pe masa prima oferta oficiala pentru Bruma

Bruma

Este o zi incarcata pentru ziarele portugheze de sport, iar subiectele se invart in jurul talentatului jucator portughez Bruma. Scouterii cluburilor importante il vad pe tanarul Bruma ca fiind „noul Cristiano Ronaldo”, iar jurnalistii portughezi confirma ca acesta este cel mai talentat jucator care vine din academia lui Sporting de cand actualul jucator al lui Real Madrid a plecat de pe Jose Alvalade. Insa situatia contractuala a lui Bruma este neclara, in sensul ca jucatorul considera ca angajamentul cu Sporting s-a terminat pe data de 30 Iunie a anului curent si astfel este liber sa semneze cu orice echipa doreste, in timp ce clubul din Lisabona afirma ca Bruma este inca jucatorul lui Sporting pana in vara anului viitor.

Mai jos va redam cateva postari ale lui Goncalo Lopes pe contul personal de Twitter. Acesta este jurnalist pentru cotidianul portughez Diário de Notícias.

Asadar, in primele postari ale lui Goncalo Lopes putem observa ca deja Bruma nu se va mai prezenta la antrenamente lui Sporting deoarece considera ca si-a incheiat conturile cu Sporting. Oficialii de la Lisabona, la randul lor, considera ca Bruma este inca jucatorul lor pana in vara lui 2014, in timp ce agentii jucatorului au cerut deja desfacerea contractului. Vestile terifiante vin in momentul in care jurnalistul portughez anunta ca fanii lui Sporting au incercat sa il rapeasca pe Bruma in dimineata acestei zile, iar avocatul lui Bruma considera ca oficialii lui Sporting se afla in spatele acestui lucru.

In cele din urma, avocatul lui Bruma anunta ca Chelsea a facut o oferta oficiala de 2 milioane de euro pentru jucator. Tot astazi, si Galatasaray a inaintat o oferta oficiala de 8 milioane de euro, plus bonusuri, care poate ajunge la 12 milioane de euro. Un lucru este cert – Chelsea vrea sa profite de situatia in care se afla Bruma si nu pune pe masa decat doua milioane de euro, bazandu-se pe faptul ca tanarul portughez vrea sa vina la Londra si pe faptul ca Sporting l-ar putea pierde gratis. Cu siguranta situatia contractuala a jucatorului va fi analizata la FIFA, insa daca Bruma va avea dreptate, Sporting ar putea sa nu primeasca niciun ban pe el, lucru de care Chelsea vrea sa profite pana in momentul in care FIFA va decide daca jucatorul ramane sau nu la Lisabona. In cele din urma, s-ar putea ca Sporting sa accepte orice oferta care vine la club in aceste zile, iar Bruma isi doreste sa mearga la Londra. In acest caz, Chelsea se pare ca este favorita in cursa pentru semnatura „noului Cristiano Ronaldo”.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.